Tekst fra Konstantskrift.dk


Inde på www.konstantskrift.dk skriver vi lige nu i de sidste 13 af 26 timer spredt ud over weekenden. Temaet for konstantskriften er netop det, weekend. Her er en af mine tekster fra i dag:

~~~

PILETRÆET

I tidens løb er piletræet groet ind i kirkens tårn. Når det blæser, banker grenene på klokkerne. Selv på en vindstille dag kan man høre en hviskende ringen i luften, når fuglenes springen rundt mellem de sarte blade får dem til at gnide sig let mod klokkens metal. Som var Gud altid en smule, ganske blidt, til stede. I kirken falder gudstjenesterne ikke længere på faste tidspunkter, men opstår af sig selv, når klokkernes kalden har trukket en tilstrækkelig mængde mennesker til. Tit har kun én eller to tid til at komme forbi på de blæsende dage, og så drikker de kaffe med præsten i stilhed, mens han skriver på den næste prædiken, eller de går en langsom og skævvreden tur på kirkegården, mens de prøver ikke at tabe huerne. Det er også en slags gudstjeneste, siger de til hinanden. Og piletræet gror og gror.

~~~

Skrivningen fortsætter indtil kl. 22 i aften, kom gerne ind og læs med. Efter konstantskriften er ovre vil alle teksterne fra dagen kunne genlæses her.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s